PËRMBLEDHJE

MG 4 EV (2023)

MG4 Electric është i pari nga një seri modelesh MG të bazuara në platformën e re inteligjente MSP (“Platforma Modular Scalable”) nga kompania e saj mëmë SAIC Motor – duke e bërë atë makinën më të rëndësishme të MG Motor deri më sot. 
Ofron dimensione mbresëlënëse kompakte dhe dizajn të jashtëzakonshëm, sjellje të shkëlqyer drejtimi, një nivel të lartë efikasiteti elektrik, sisteme inovative të asistencës së shoferit dhe përdorshmëri të madhe.

MG4 Electric vjen me

MG4 Electric Standard

MG4 Electric Comfort

MG4 Electric Luxury