Rreth Nesh

Autoelite shpk eshte krijuar si subjekt juridik ne shtator 2006 , objekti ku ndodhet sot ka filluar pune si servis automjetesh (nderrim pjese kembimi te ndryshme ,sherbime te ndryshme nga riparim motorri, konvergjence gomash, nderrime ne sistemin e frenimit, riparim shasie, lyerje automjeti , dhe tregetim pjese kembimi per te gjitha mjetet e qarkullimit autoveture apo furgon).
Pas nje eksperience 8 vjecare ne Shtator 2014, u shtua veprimtaria e re ekonomike kryesisht me shitjen e automjeteve te reja te markes Ford duke zgjeruar ne objektin e ndertuar me pare nje sallon per paraqitjen e 4-5 automjeteve te reja. Gjithashtu me futjen e automjeteve te reja u perfshi dhe programi per servisin e garancise per keto mjete dhe te tjera qe mund te vijne te markes Ford.
Aktualisht Autoelite shpk eshte e licensuar per riparim automjetesh dhe shitje te automjeteve te reja dhe te perdorura.
Tashme disa vjet pas eksperiences me shitjet e markes Ford kompania po kalon ne nje nivel tjeter te shitjes se automjeteve te reja, ne nivelin avanguard te shitjes se automjeteve jo me djegie te brendshme por elektrike pervecse te markes Ford, per here te pare ne territorin e Shqiperise vecanerisht te zones se Shkodres, Autoelite sjell marken e mirnjohur britanike MG Motor.
Ky do te jete ndryshim rrenjesor i fushes se blerje – shitjeve te automjeteve ne nivelin cilesor me te larte te automjeteve prodhuar ndonjehere me konsum zero te karburanteve dhe ndotje zero te ambjentit qe do te thote se Autoelite do vijoje te jete ne “eliten” e kompanive te shitjes se automjeteve te reja elektrike.