FORD MUSTANG MACH E

100% Suv, 100% Elektrike, 100% Emocion

FORD E-TRANSIT

Elektrifiko biznesin tend

MG ZS EV

MG4 EV

FORD MUSTANG MACH E
FORD E-TRANSIT
MG ZS EV
MG4 EV

AUTOELITE ALBANIA – FORD & MG MOTOR

MODELET FORD SIPAS KATEGORIVE


MG Motor – Autoelite

Autoelite është përfaqësues zyrtar
për shitjen dhe servisin e markës MG Motor.

Sherbimet Autoelite

Lubrifikante / Nderrim vaji

Gomisteri / Konvergjenca

Sistem elektrik / Bateri

Sistem frenimi

Sistem i ajrit te kondicionuar

Sistem amortizimi

Autokarroceri / Bojatisje

Sistem i kambios / Diferenciali

Sistem i ushqimit

Mirembajtje periodike