PËRMBLEDHJE

TRANSIT CONNECT

Me një pamje të re të sofistikuar, interior të përditësuar tërësisht dhe teknologji më të avancuar se kurrë më parë, Transit Connect ka evoluar.

Rezistenca, qëndrueshmëria dhe funksionaliteti i markës Tranzit mbeten ende veçoritë që përfshijnë një pjesë të madhe të ngarkesës dhe ndenjësen fleksibël të pasagjerëve përpara. Me opsionet e bazës së SWB dhe LWB që ofrojnë vëllime ngarkese deri në 3.6 m³ (VDA), kapacitet ngarkese deri në 982 kg dhe modele të ndryshme duke përfshirë edhe furgon me kabina të dyfishtë. Ky është një furgon jashtëzakonisht i sofistikuar, i pajisur me teknologji të vlefshme për asistencën e drejtimit, shumë prej të cilave nuk janë të disponueshme sot në makina të tjera. Opsione të tjera ndihmojnë në mbajtjen e shoferëve të sigurt, për t’i ndihmuar ata të kontrollojnë dhe monitorojnë shpejtësinë e tyre; madje edhe për të ndihmuar në mbrojtjen e këmbësorëve në rrugën e tyre.

Teknologjia ka përmirësuar gjithashtu edhe ekonominë e karburantit dhe ka ulur emetimet.

VAN – FURGON

I gjerë, i rregulluar mirë dhe shumë funksional: hapësira e ngarkesës përmban një ndarje të madhe me gjerësi dhe lartësi të plotë dhe mundesinë e zgjedhjes së dy ose tre sediljeve në kabinë. Një derë rrëshqitëse për ngarkesat në anësore dhe dyert e pasme simetrike të cilat vijnë si opsione standard. Plus, mund të specifikoni një portë të pasme me xham me opsion larje/fshirje dhe heqje mjegulle me ngrohje.

FURGON DOPIO SHASI

Me dy sedilje në rreshtin e parë, Double-Cab-in-Van ka një rresht shtesë prej tre vendesh pas tyre. Një pjesë e lëvizshme e rrjetës ndan në mënyrë të sigurt rreshtin e dytë të sediljeve nga hapësira e ngarkesës.

SHIKO ÇFARË MUND TË BËJË TRANSIT CONNECT

SHIKO ÇFARË E BËN NDRYSHE