PËRMBLEDHJE

Autonomia
270-315 Km
Ngarkesa maksimale
1711 Kg
Koha e karikimit
34min / 15 - 80% (Fast DC)
Hapsira maksimale
15.1 ku/m

ZGJIDHNI E-TRANSIT TUAJ

Pavarësisht nëse i jepni përparësi pasagjerëve shtesë ose hapësirës së shtuar të ngarkesës, një furgon të mbyllur ose kabinë me shasi të hapur – ju mund të zgjidhni dhe konfiguroni Ford E-Transit perfekt për biznesin tuaj

VAN

Gross Vehicle Mass (GVM): 3.5 Tonne,
3.9 Tonne, 4.25 Tonne

DOUBLE CAB-IN-VAN

Gross Vehicle Mass (GVM): 3.9 Tonne,
4.25 Tonne


Length: L3

Height: H2, H3

SINGLE CHASSIS

Gross Vehicle Mass (GVM): 3.5 Tonne, 3.9 Tonne, 4.25 Tonne

Length: L3, L4

Height: N/A

FORD E-TRANSIT I RI

100% elektrike. Asnjë kompromis. Ford E-Transit i ri është furgoni ynë i parë tërësisht elektrik.
Ford Transit tërësisht elektrik është projektuar për të ndihmuar çdo biznes të arrijë objektivat e tij të qëndrueshmërisë, pa kompromentuar forcën, kapacitetin e ngarkesës ose shkathtësinë. Me një bateri 400 volt dhe 68 kWh energji në dispozicion, ju mund të përballeni me çdo punë dhe të aksesoni zonat urbane me trafik të kufizuar për automjetet me emetim të ulët. E-Transit ka një rreze elektrike deri në 317 km me një karikim të vetëm.
I disponueshëm në dy opsione lartësie dhe tre gjatësi, E-Transit ofron deri në 15,1 metra kub hapësirë ​​ngarkese. Me 25 konfigurime të ndryshme do të gjeni E-Transitin e duhur për biznesin tuaj.

HERO EMISIONET

Nëse punoni shpesh në qytete me kufizime në qarkullimin e automjeteve ndotëse, E-Transit All Electric është furgoni perfekt për punën tuaj. Me emetime zero gjatë vozitjes, do t’ju lejohet aksesi i papenguar në qendrat e qytetit.

HAPËSIRË E MADHE PËR MARKESA

E-Transit është projektuar me zgjuarsi sepse bateria është vendosur nën dysheme për të maksimizuar hapësirën e ngarkesave. E-Transit është i disponueshëm në pesë konfigurime të trupit, duke siguruar vëllime ngarkesash midis 9.5 dhe 15.1 m3

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 është një sistem komunikimi dhe argëtimi i lidhur me renë kompjuterike që ofron planifikim të avancuar të rrugës dhe njohje natyrale të zërit bisedor. Përditësimet e softuerit Ford Power-Up sigurojnë që E-Transit të vazhdojë të zhvillohet. Gjithashtu i disponueshëm është integrimi i smartfonëve me valë, një ekran me prekje 12 inç dhe shumë funksione të tjera.

MOGJI I DREJTIMIT

Personalizojeni stilin e drejtimit të E-Transit tuaj me 3 mënyra të zgjedhura të drejtimit. Secili rregullon cilësime të ndryshme për të optimizuar performancën në kushte të ndryshme. Normal është për ngarje të përditshme; Rrëshqitja përmirëson trajtimin në kushte të lagështa ose të akullta; dhe Eco ju ndihmon të përfitoni sa më shumë nga bateria juaj.

KOSTONE MENAXHIMORE TË REULUARA

Zgjedhja e një automjeti komercial elektrik i lejon biznesit tuaj të përfitojë nga kostot e reduktuara të funksionimit. Ngarkimi kushton më pak se karburanti dhe nëse e ngarkoni E-Transit në shtëpi ose në punë, në vend të stacioneve publike të karikimit, kostot do të jenë edhe më të ulëta. Sidomos nëse përfitoni nga tarifat e reduktuara gjatë natës

SHPENZIMET E ULËT TË MIRËMBAJTJES

Shijo deri në 40%* ulje në koston e pronësisë së shërbimit. Me më pak pjesë të konsumuara, furgonët elektrikë kanë kosto më të ulët të mirëmbajtjes se një furgon me naftë. Kjo ndihmon në minimizimin e kohës së ndërprerjes së automjetit dhe rrit produktivitetin e biznesit tuaj.
*Llogaritur në një periudhë 3-vjeçare ose 180,000 km për ndërhyrje të zakonshme dhe të jashtëzakonshme të mirëmbajtjes.

PRO FUQIA NË BORD

Me E-Transit ju mund të fuqizoni pajisjet tuaja kudo që ju çon puna. I disponueshëm si opsion, Pro Power Onboard jep 2,3 kW energji pa pasur nevojë për gjenerator. Më pas, mund të lidhni stërvitjet, veglat, laptopin ose çdo instrument tjetër me prizën 230V në bord dhe të filloni punën menjëherë

FORD TELEMATICS

A menaxhoni një flotë prej më shumë se 5 automjetesh? Ford Telematics mund të ndihmojë në maksimizimin e produktivitetit dhe minimizimin e kohës së ndërprerjes së automjetit. Vështrimet e drejtuara nga të dhënat ju lejojnë të kuptoni aktivitetet e përditshme të flotës suaj. Ju mund të shikoni shpejt shëndetin e automjetit tuaj dhe të përmirësoni produktivitetin duke zgjidhur menjëherë çdo çështje që kërkon vëmendje

FORDPASS PRO

Pavarësisht nëse punoni me një automjet ose menaxhoni deri në pesë, FordPass Pro ju jep mjetet për t’i mbajtur ato në gjendje të mirë dhe të sigurt. Aplikacioni falas ju lejon të shikoni vendndodhjen dhe shëndetin e automjetit tuaj, të kyçni ose zhbllokoni dyert nga distanca, të menaxhoni oraret e karikimit dhe shumë më tepër