PËRMBLEDHJE

FURGON FORD TRANSIT COURIER

Transit Courier Van është furgoni më kompakt në gamën tonë Transit.

Është ideal për të kryer dërgesa të shpejta, për të kapërcyer rrugët e ngushta dhe për të hyrë në hapësirat e ngushta që furgonët e tjerë më pak kompakt nuk mund t’i arrijnë.

Ford Transit Courier vjen me një rresht të vetëm sediljesh për të maksimizuar hapësirën tuaj të ngarkesës.

Megjithëse Transit Courier Van është një furgon i vogël, ai ka një hapësirë ​​ngarkese mjaft te kosiderueshme prej 2,3 metra kub*. Është gjithashtu i disponueshëm në një sërë konfigurimesh të ndryshme të motorëve, duke përfshirë opsionet e benzinës EcoBoost shumë efikase ose motorët me naftë EcoBlue.
 
Dhe me një sërë veçorish inovative të lidhjes dhe teknologjive inteligjente të ndihmës së shoferit: Van Transit Courier ndihmon për ta bërë ditën tuaj të punës më të lehtë.

Kombinimi i madhësisë, hapësirës së ngarkesës dhe efikasitetit e bëjnë furgonin Transit Courier një furgon të shkëlqyer dërgesash për të gjitha profesionet.

TIPARET KRYESORE


HAPESIRAT E NGARKESAVE


Furgoni Transit Courier është i disponueshëm me një gamë ndaresesh që ndajne kabinen e pasagjerëve nga hapësira e ngarkesës. Kur nderthurja opsionale me rrjete të palosshme kombinohet me sediljen e pasagjerit, mund të ngarkoni sende deri në 2,59 metra të gjate përmes dyerve të pasme dhe në kabinë. Kjo krijon një hapësire mbreselenëse ngarkese per një furgon të vogël.


MOTORI ME BENZINE FORD
ECOBOOST


Furgoni Transit Courier është i disponueshëm me motorin revolucionar me benzine 1.0 litra. Motori i vlerësuar më shumë mime ju jep të githë fuqine që do të prisni nga një motor konvencional 1.6 litra, por arrin ekonomi më të mirë të karburantit dhe emetime të ulëta të CO2. E perkryer per nje furgon te vogel por të shkathët.


KAMERA ME PAMJEN E PASME


Shtylla, bicikleta, mure te ulëta… Kamera e Transit Courier Van tregon githcka që keni pas jush ne një ekran të integruar ne panelin qendror. Përveç zbulimit të obiekteve qe mund te mos jua kapi syri, sistemi shfag linja virtuale për t’ju ndihmuar të parkoni ne hapësirat më te vogla. Duke e bere kete furgon kompakt edhe më të shkathet dhe nie furgon te shkelgyeshëm transporti në gytet. Kamera aktivizohet automatikisht kur zgidhni te ecni mbrapsht.


SYNC 3


Ford SYNC 3 eshte njè sistem i avancuar qè ju mundèson tè gendroni të lidhur dhe tè kontrolloni telefonin, muziken dhe sistemin tuaj te navigimit. Zgjidhni ose komandat zanore ose ekranin 6″me prekje, me ngiyra, me gjeste, me kapje dhe rreshqitje për navigim me te lehte. Live Traffic mund t’ju ndihmojè të shmangni blokimet e rrugeve. Ju made mund te nxirrni nje liste të restoranteve lokale thiesht duke shtypur butonin ” I’m hungry “.


HAPËSIRË MAGAZINIMI


Fale dizajnit inteligient të brendshem, kabina e furgonit
Transit Courier ka nie hapesire te habitshme per magazinimin e sendeve. Hapesira e sipèrme eshte mjaft e madhe, aq sa te zere njè tastiere A4 dhe siguron që githçka që ju nevojitet te jete lehtesisht e arritshme nga krahu.

SHIKONI ÇFARË MUND TË BËJË TRANSIT COURIER