SUMMARY

From 0 to 100 km/h
3.8 seconds
Maximum autonomy
600km
Fast Charge
119km in 10min

MUSTANG MACH-E.
SUV-i TOTALISHT ELEKTRIK.

Prezantimi i Mustang Mach-E: SUV-i i parë tërësisht elektrik i Ford-it. Dizajni i skalitur bukur, teknologjitë më të avancuara dhe një distancë maksimale e lëvizjes elektrike deri në 280-379 milje (rezultatet e testit WLTP)*
Mustang Mach-E është një SUV elektrik që jep përshpejtim të menjëhershëm, me modelin GT të aftë për 0-62 mph në vetëm 3,7 sekonda**
Bëhuni gati të bini në dashuri me makinën tuaj përsëri.

INTUITA VIZUALE

Mustang Mach-E permban një grup mbresëlënës teknologish të lidhura, të krijuara për të ofruar nië përvojë drejtimi që është e përqendruar e gjitha reth jush.

ASSISTENCA GJATE
DREJTIMIT

Nga teknologjite inteligente te parkimit, te sistemet e avancuara te sigurise, Mustang Mach-E ka ne dispozicion niè sère teknologish te ndihmes së shoferit.

FUQIA E RIIMAGINUAR

Mustang Mach-E ofron pershpejtim të qetë dhe të heshtur nga 0-62 mph në më pak se 3,7 sekonda** dhe një distancë maksimale elektrike deri në 280-379 milje (rezultatet e testit WLTP)*

E SIGURT DHE E THJESHTË

Veçoritë inovative të lidhjes E-Latch dhe FordPass ju
lejojne qasje të shpejtë dhe të lehtë në automjetin tuaj.