SISTEMI I TRANSMISIONIT

.

SISTEMI I TRANSMISIONIT

image.1291301420 image.433169589Ingranazhet e transmetimit i japin fuqi automjetit tuaj nga motori deri tek rrotat, duke bere nderrime automatike ne menyre qe te perftohet fuqia dhe efikasiteti maksimal ne shpejtesine e ngarjes se tij. Nje leng i ve├žante ne transmetim freskon dhe lubrifikon ingranazhet. me kalimin e kohes, ky leng degradon, dhe kualiteti i lubrifikimit te tij bie. Nderrimi i lengut ne periudha te percaktuara kohore mund t'ju ndihmoje qe te parandaloni veshjen dhe demtimin e transmisionit te automjetit tuaj.

Sistemi Transmisionit:

  • Nderrim te filtrave te Kambios Automatike
  • Nderrim te Lubrifikantit te Kambios Automatike dhe asaj mekanike
  • Nderrim te Trasmisionit
  • Riparim te Kambios dhe Diferencialit

Markat tona

SHELL MANNFILTERSherbime shell

scroll up