SISTEMI I AMORTIZIMIT

.

SISTEMI I AMORTIZIMITsisiem amortizimi Sisiem amortizimiAmortizatoret moderne dhe sistemet drejtuese janë të përbërë nga shumë pjesë te cilat duhet të kontrollohen periodikisht.

Sistemi Amortizatorëve:

  • Nderrim i Amortizatoreve
  • Nderrim i Sustave
  • Nderrim i Balestrave
  • Nderrim i Jastëkëve te Ajrit
  • Suport i amortizatoreve

Markat tona

KAYABA SACHS MONROE BILSTEINSherbime shell

scroll up