BOJATISJE

.

BOJATISJEBOJATISE Bojatisja e automjetit tuaj ka nje rendesi te ve├žante. Kujdesi qe duhet te tregoni ndaj kesaj pjese te jashtme te automjetit tuaj duhet te jete i larte dhe me cilesine me te mire te mundshme.

Bojatisje:

  • Lyerje dhe pjekje e bojes
karroceri

Markat tona

akzonobel sikkens Termomecconicc GLSherbime shell

scroll up