SISTEMI I USHQIMIT

.

SISTEMI I USHQIMIT

iniettori 077Me aq sa keni paguar për automjetin tuaj, ju dëshironi ta mbani atë në rrugë për aq kohë sa të jetë e mundur. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbimin NDRYSHO NAFTEN. Është më shumë se një ndryshim të naftës, është mirëmbajtje parandaluese për të ndryshuar, inspektuar, kontrolluar, plotësuar dhe mbajtur pastër te përbërsve thelbësore të automjetit tuaj dhe për ta ndihmuar atë që të ecë gjithmone mirë.

Sistemi i ushqimit:

  • Zëvendesim i Pompave te Injeksionit
  • Zëvendesim i Injektorëve
  • Zëvendësim i Tubave të Karburantiit

Markat tona

Bosch Pierurg VDOSherbime shell

scroll up