SISTEMI I AJRIT TE KONDICIPNUAR

.

SISTEMI I AJRIT TE KONDICIPNUARfoto 14 Kondicioneri kerkon mirembajtje te rregullt qe te maje efakasitetin e ftohjes. Ai mund te rrejedhe nese nuk kontrollohet rregullisht. Nqs ju vereni qe ai nuk po prodhon ajer te fresket siƧ duhet, atehere do te thote qe niveli i materialit freskues eshte i ulet. Kjo shpesh shkaktohet nga rrjedhjet.

Sistemi i ajrit te kondicionuar:

  • Pastrim, Larje dhe Zevendesim i gazit te Kondensatorit
  • Zevendesim i filtrit te Gazit te Kondicionerit
  • Zevedesim i Tubave dhe radiatorit te Kondicionerit
  • Zevedesim i Kompresorit
  • Zevendesim i Filtrit te Kambios

Markat tona

Behr Valeo BoschSherbime shell

scroll up