Produktet tona

.


Produktet Shell

Shell Rimula

Kompanite kryesore dhe me te medha ne bote sigurojne vaj posaçrisht per mbrojtjen maksimale te motorit nga veshjet qe mund te shkaktohen nga perdorimi i naftes. Nga maja e listes tone te produkteve te ketij, si dhe me kosto me te mire, Shell Rimula ka vajin i cili e mban klienitn tone gjate dhe te sigurte ne udhetim.

Shell Helix

Shell Helix vaj motori që përmban agjentë aktive spastrimi që vazhdimisht pastrojne dhe mbrojne motorin tuaj, duke e lejuar atë të veprojë në potencialin e tij të plotë

Shell Spirax

Shell SPIRAX vaj i kambios dhe boshtit. Udhëheqje e performances ne çdo lëvizje dhe veprim qe ju kryeni.

Shell Donax

Shell Donax eshte nje leng transmisioni i rende automatik me cilesi shume te larte. Ndihmon ne mbrojtjen e shpejtesise se automjetit dhe zvogelon kosto e mirembajtjes se tij.

Shell Retinax

Shell Retinax eshte nje familje vajrash nder me te besueshmet ne rang global, qe siguron mbrojtje te gjate, edhe nen kushtet me ekstreme te automjetit tuaj.

scroll up