Ford KA

Powerful Inventory Marketing, Fully Integrated

Ford KA

Powerful and fuel-economical

8 900 Euro

Plus Taxes & Licensing
  • (l/100 km) 4.4

  • kW (PS) 69

  • (gr/km) 115

  • nr. 5

  • (km/h) 159

  • 0-100 km/h (s) 12.8

FINANCING CALCULATOR

Cost of Vehicle (Euro):
Down Payment (Euro):
Annual Interest Rate (%):
Term of Loan in Years:
Frequency of Payments:
Calculate My Payment
NUMBER OF PAYMENTS: 60
PAYMENT AMOUNT: Euro 89.11

Tërheqës, Ford Ka duke filluar nga 8,900€

Ofertat aktuale

5 Vjet Garanci

Ka tashmë më inteligjente si asnjëherë më parë vjen me 5 Vjet Garanci** si standart, duke u kujdesur në të njëjtë kohë për ju dhe modelin  tuaj KA.

**per tu bere pjese e ketij promocioni blini nje KA nga data 1 deri 31 Korrik 2015.

Miqësor, fantastik në pilotim, modeli KA vendos standartin ne kategorine e makinave te vogla. Linjat gjithpërshirëse, proporcionet perfekte dhe ngjyrat e reja jashte te makinës, komplimentojnë dizenjimin e brendshëm.

Për herë të parë, modeli KA ju mundëson një zgjedhje ekonomike, emetime të ulëta të CO2.


Për arsye se kjo është një panoramë e përgjithshme e modelit KA, disa nga veçoritë e lartpërmendura mund të jenë standart përgjatë gamës, ndërkohë që të tjera ofrohen si opsione ose standart në modele të caktuara. Gjithashtu konfiguratori ynë ju mundëson ndërtimin perfekt te modelit tuaj Ford KA.

Për detaje më të specifikuara ju lutem kontaktoni pikën e autorizuar të shitjes Ford.

Makinat Ford

Browse through the vast selection of vehicles that have recently been added to our inventory.

FORD KA
8,900 €
FORD New Fiesta
9,990 €
FORD Fiesta St
18,900 €
FORD B Max
12,500 €
FORD Focus
13,500 €
FORD focus st
24,250 €
FORD c max
15,500 €
FORD grand c max
17,490 €
FORD Mondeo
20,900 € €
FORD Kuga
21,900 €
FORD s max
23,500 €
FORD galaxy
24,500 €
FORD fiesta van
12,650 €
FORD transit connect
13990 €
FORD transit custom
17450 €
FORD tourneo custom
21990 €
FORD Transit
19,900 €
FORD Transit minibus
23,900 €
FORD Ranger
22,400 €
scroll up